Sztárok

Megalázó helyzetbe került Alföldi Róbert

Alföldi Róbert nem rendezhet többé az egyik vidéki városban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk: az X-Faktor mentorának életében nemrég komoly változás állt be. A színész-rendezőt Magyarországon alig foglalkoztatják, ellenben külföldön jobbnál jobb munkák találják meg, sikert sikerre halmoz.

Külföldön keresett és híres

Megalázó helyzetbe került Alföldi Róbert

Míg másutt felismerték a benne rejlő tehetséget, addig itthon egyre kevesebbszer láthatjuk – akár a színpadon, akár rendezőként. Alföldi Róbert a minap a közösségi oldalán számolt be arról, hogy miért nem rendezhet többé az egyik vidéki városban. “A polgármester megtiltotta, hogy visszahívjanak. A Radnótiban vagy a Vígben még dolgozom. De ha a helyzet nem változik, pár éven belül nem lesznek olyan helyek, ahol egy ilyen rendező feladathoz jut” – írta a bejegyzésben a Nemzeti Színház volt direktora, majd hozzátette: azért nem panaszkodik. “Nemrég a németországi Egenfeldben dolgoztam, majd az ausztriai St. Pöltenben. Érdekes tolmács segítségével, idegen közegben színházat csinálni. Csak éppen magyar színházművészként honi ügyeink inspirálnának leginkább” – írta Alföldi Róbert. Tóth Gabihoz, D. Tóth Krisztához, és sok hírességhez hasonlóan az egykori direktor is csatlakozott a Nyitottak vagyunk elnevezésű kezdeményezéshez – Róbert az alábbi videóban mondja el, miért éri meg nyitottnak lenni.

Alföldi Róbertről készült képgalériánkat itt végiglapozhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top