Sztárok

Baukó Évát átverte a szerelme – galéria

Baukó Éva a reptéren döbbent rá, hogy félrevezette a párja.

VV Évát átvert a szerelme

Éva élete száznyolcvan fokos fordulatot vett, amióta jó útra tért, s végleg leszámolt az alkohollal. Az élete visszatért a rendes kerékvágásba, mindemellett pedig az egyik régi álma is valóra vált, hiszen sikerült elhelyezkednie a médiában – szerepet kapott a TV2-n futó Az élet show-ja című műsorban. Az már szinte csak hab a tortán, hogy időközben a magánélete is sínre került, s hosszú idő után újra rátalált a szerelem.

Az egykori valóságshow-szereplőt a tenyerén hordozza civil kedvese, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nemrég egy különleges ajándékkal kedveskedett neki a születésnapja alkalmából. “Egy kinyomtatott repülőjegyet kaptam, amelyen Portugália szerepelt úti célként. Mindvégig abban a hitben voltam, hogy oda megyünk, aztán a repülőtéren kiderült, hogy félrevezetett, s valójában Mexikóba utazunk” – újságolta el a Nők Lapja Cafénak az egykori botrányhősnő. Éváék a lehető legnagyobb luxusban töltötték el a nyaralás napjait: egy ötcsillagos szállodában laktak, közvetlenül az óceán mellett.

Könnyen lehet, hogy Amerikában telepedik le

Az egykori VV-s és szerelme többek között egy delfinshow-n, valamint egy búvárkodással egybekötött hajókiránduláson is részt vett, emellett pedig egy olyan szigeten is jártak, ahol a világ legkülönbözőbb madarai élnek. Évát a hely szépsége mellett a mexikói emberek VV Évát átvert a szerelmementalitása nyűgözte le igazán, egészen pontosan az, hogy mennyire mások, mint a magyarok. “Összehasonlíthatatlan a kettő: a mexikóiak nagyon kedvesek, barátságosak, és egyáltalán nem olyan letargikusak és depressziósak, mint a magyarok. Egy dolgot sajnálok csak, hogy nem láttam egyetlen jó pasit sem – de szerencsére én már megtaláltam a saját José Armandóm” – nevetett. Az előadóvá avanzsált Évát egyébként olyannyira megfogta a hely, hogy a kiköltözés gondolata is megfordult a fejében. “Simán el tudnám képzelni, hogy ott (is) letelepedjek – a legjobb az lenne, ha fél évet itthon lennék, fél évet pedig ott” – mondta. A nyaralás véget ért, vele együtt pedig Éva jókedve is “szabadságra” ment: a reality-szereplőnek hazaérve kellemetlen élményben volt része – hogy pontosan mi történt, a linkre kattintva kiderül.

Galériánkban pedig megnézheted, hogyan telt Éva mexikói nyaralása:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top