Sztárok

Fogyj természetesen!

A túlsúlyosság veszélyeiről és a fogyókúra szükségességéről és módszereiről sok millió szót írtak le és mondtak el, és ezernyi különféle diéta, étrend-kiegészítő és gyógyszer áll rendelkezésre, hogy az áhított súlycsökkentést segítse. Ráadásul az internet tele van fogyókúrás csodaszerekkel. Szinte mindegyik könnyű, gyors, erőfeszítések nélküli fogyást ígér. De csodák nincsenek. A túlsúlyosság veszélyei súlyosak és valódiak.
Fogyj természetesen!

A túlsúly kockázatainak elkerülésére és az egészséges, esztétikus alak visszanyeréséhez ajánlunk sikeres, természetes és biztonságos utat.

A súlycsökkenés sikerének kulcsa egyszerű, mint az ABC:

A = Aktív életmód, sok mozgással, testedzéssel
B = Betartható, egyszerű diéta, vagyis a csökkentett kalóriabevitel
C = Cefamadar® étvágycsökkentő homeopátiás tabletta szedése.

A vezető egészségügyi szakértők általában nem javasolják a kiegyensúlyozatlan, drasztikus diétákat, és helyettük csökkent kalóriatartalmú, kiegyensúlyozott étrendet javasolnak a hosszú távú testsúlycsökkenés érdekében. Bármit ehetsz, ha közben a testsúlyod a kitűzött mértékben (havonta maximum 1-3 kilogramm) csökken. A homeopátia alapelvének megfelelően a természetes fogyás elérhető természetes, egészséges élelmiszerek bevitelével.

A Cefamadar® csökkenti az étvágyadat és támogat Téged, hogy elérjed a kitűzött testsúlyt a kitűzött határidőre.

A fogyáshoz a kalória bevitel csökkentése mellett testmozgással az alapanyagcserét is fokozni kell.

Fogyj természetesen!

A túlsúly kezelésében a Cefamadar® tabletta sok éves kedvező tapasztalat alapján elfogadott homeopátiás gyógyszer. A Cefamadar® egyedüli hatóanyaga az Ázsiában emberemlékezet óta jól ismert gyógynövény a Calotropis gigantea (Madar) szárított gyökérkérge, amely jóllakottság érzését kelti.

A Cefamadar® tabletta megbízható, hatásos, alacsony kockázatú, a szervezetet nem megterhelő homeopátiás gyógyszer. Hosszú időn át szedhető, nincsenek ismert mellékhatásai és a szedéséhez hosszú távon sem alakul ki hozzászokás, hatását változatlanul kifejti. Egy éves életkortól adható, tehát túlsúlyos gyermekek is szedhetik! A Cefamadar® hatékonyságáról több információt talál a www.cefamadar.hu honlapon.

————————————————————————————————————————–

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

————————————————————————————————————————–

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top