Sztárok

Amerikában sem lesz egyedül Hien

Hien az Egyesült Államokba költözik, ugyanis jövő májusban ott kezdi meg a felsőfokú tanulmányait. Mint kiderült: az énekesnő nem egyedül, hanem kedvesével, Karmatroniccal együtt megy Amerikába.

Szekeres Nóra és Váczi Gergő mellett Hien is részt vett a Milka Bubbly tegnapi rendezvényén. Az énekesnő remekül érezte magát a baráti buborékfoci mérkőzésen, legfőképp amiatt, mert – a hagyományos futballal ellentétben – nem kellett attól tartani, hogy kirúgják a lábát. “Mostanában elég húzós napjaim vannak, emiatt pedig ritkán jutok le a konditerembe, de A Nagy Duettnek – és a brutális koreográfiáknak köszönhetően szerencsére Hien Amerikában kezd új életetmegvan a napi testedzésem” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az énekesnő, akinek igencsak sűrű napjai vannak mostanság: énekóráról táncra, onnan pedig ruhapróbára rohan. S, bár a felkészülés miatt jóval kevesebb ideje jut magára, mint mondja: ő ezt egyáltalán nem bánja. Duettpartnerével, Cookyval a próbafolyamat minden egyes percét élvezik, még akkor is, ha bizonyos dolgok nem mennek mindig zökkenőmentesen. “Egy hét alatt két dalt és két koreográfiát kell megtanulnunk, ami nem kis feladat: a legtöbbet a tánccal szoktunk szenvedni, Cookynak pedig olykor a szöveg okoz gondot – mondta. A nemrég esküvői ruhába bújt énekesnő és duettpartnere sokszor külön is összeülnek próbálni.

“A sors megadta az álmaimat”

Hien Amerikában kezd új életet

Cookyval most tényleg nagyon egymásra hangolódtunk, sikerült egy baráti viszonyt kialakítanunk. Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy hiteles partnerei legyünk egymásnak a színpadon, elengedhetetlen a jó viszony, s az, hogy teljes mértékben ráhangolódjunk a másikra. Emellett fontos, hogy amiben csak tudjuk, támogassuk egymást” – mosolygott Hien, hozzátéve: úgy érzi, partnere és közte abszolút megvan a harmónia.

Nem meglepő hát, hogy Cooky az elsők között volt, akik értesültek a jó hírről, miszerint Hient felvették az amerikai Berklee egyetemre. A lenge öltözetben mutatkozó énekesnő jövő májusban kezdi meg a felsőfokú tanulmányait a tengerentúlon “Egyrészt félek, másrészt viszonyt nagyon izgatott vagyok, mert gyermekkorom óta álmodoztam a zeneegyetemről – na, azt persze nem gondoltam, hogy a világ legjobb zenei képzést nyújtó egyetemén, de a sors megadta az álmaimat” – mesélte. Hien egyébként nem egyedül, hanem szerelmével, Karmatroniccal együtt vág neki a nagy utazásnak. “A páromnak rengeteg zenei lehetősége van kint, olyan projektek, amelyekre eddig nemet mondott – most viszont lehetősége lesz megvalósítani őket. Egyébként pedig a legjobb barátja kint él New Yorkban, ami autóval másfél órára van Bostontól, úgyhogy ezáltal többet tudnak majd találkozni  tette hozzá a tehetséges énekesnő.

Itt pedig meghallgatod, milyen megható produkcióval kápráztatta el a zsűrit a Hien-Cooky páros:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top