Sztárok

Majka elárulta, mi a siker titka

Majkának komoly elvárásai vannak önmagával szemben.

Megállíthatatlanul száguld a képzeletbeli Majka-vonat – a Belehalok című gigaslágerük után úgy látszik, hogy a legújabb, Csak te létezel című számuk is a lejátszási listák élére tör. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a dalhoz készült videoklip – bár még csak három napja került fel a legnagyobb videomegosztóra – már most  450 ezer megtekintésnél jár.

Majka szerint előre borítékolható volt a siker

Majka

Majka nem lepődött meg a számok láttán. “Nem nagyképűségből mondom, de a mi dalaink – a Belehalok óta – általában ennyit hoznak, és ennek persze nagyon örülünk. Tudtuk, hogy ez egy nagyon jó szám, éppen ezért elvárás volt magunkkal szemben, hogy hozza azt a kattintásszámot, amit az eddigi dalok” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Majka, aki a szövegírásnál Curtishez igazodott, utóbbinak ugyanis már korábban megvolt a saját része. A megalázó helyzetbe került rapper-műsorvezető azt is elárulta, szerinte minek köszönhető az, hogy szinte kivétel nélkül minden egyes daluk óriási sikert arat. “A képlet egyszerű: nagyon jó dalokat írunk. A sikerhez egyébként szerintem általában elég ennyi – illetve, még az talán fontos, hogy jókor, jó ütemben helyezzük el a számokat” – vélekedett Majka, aki rendezőként is részt vett a klip munkálataiban. Az egykori valóságshow-szereplő egyébként kétségtelenül a ValóVilágok történetének valaha volt legnagyobb nyertese: rapperként, zsűritagként, és műsorvezetőként is bizonyított már, jelenleg a NaNee! című műsorban láthatjuk a SuperTV2-n.

Itt meghallgathatod Majkáék legújabb, Csak te létezel című számát:

Itt pedig egy válogatás a legnézettebb magyar videoklipekből:

1. ByeAlex – Kedvesem

2. Csóró Lali – Lali pop

3. Punnany Massif – Élvezd

4. Fluor Tomi – Mizu

5. Boggie – Parfüm

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top