Sztárok

Lindsay Lohan házas világsztárokat is az ágyába csábított

Tovább dagad a Lindsay Lohan szexlistája körül kirobbant botrány: a minap újabb celebek neve került nyilvánosságra.

Az ember azt hinné, hogy a rehabról megszökött Lindsay Lohan már az összes tartalékgolyóját elhasznált a képzeletbeli pisztolyából, de nem. Nagyon nem: a botrányhősnő még mindig tud újat mutatni – na, ennek persze nem mindenki örül. Justin Timberlake például kifejezetten nem, hiszen – több hírességgel együtt – ő is szerepel a botrányhősnő nemrég nyilvánosságra hozott szexlistáján. A hosszú lista láttán minden bizonnyal fellélegeztek azok a külföldi hírességek, akik valamilyen oknál fogva lemaradtak a száguldó Lindsay Lohan szexexpresszről, kvázi nem kerültek fel a papírra, örömük azonban korai volt – a színésznő ugyanis ismét kitálalt. Többen közülük pedig most vakarhatják a fejüket, hogy magyarázzák ezt ki otthon, ugyanis a nagy részük házas volt, vagy párkapcsolatban élt a megcsalás pillanatában.

A színésznő listájának első nyilvánosságra hozott részén olyan nevek szerepeltek mint Zac Efron, Justin Timberlake és Colin Farrell:

Lenni, vagy nem lenni (a listán)? – ez itt a kérdés.
És íme néhány híresség a felfrissített listáról: Ashton Kutcher, Benicio Del Toro, és Ryan Philippe sem maradt ki a “buliból”:
 
Lindsay saját kezével írott, majdnem teljes listáját a DailyMail oldalán böngészheted végig!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top