Sztárok

Ezért okolja magát Mick Jagger kedvese halála miatt

Mick Jagger kedvese a sírban sem nyugodhat: az öngyilkos L'Wren Scottról ismét új pletykák keltek szárnyra.

L’Wren Scott tragikus halála egyaránt megdöbbentette a civil embereket és a közeli ismerőseit, hozzátartozóit. Mint arról a minap beszámoltunk: a hírek szerint az elhunyt divattervező kedvese, Mick Jagger magát hibáztatja a tragédiáért.

A Rolling Stones énekesét olyannyira megviselték a történtek, hogy lemondta a banda világ körüli turnéját, ezzel egy időben pedig visszatért a családjához az Egyesült Államokba. “A lánya, Jade amiben csak tud, megpróbál neki segíteni. A temetés és a megemlékezés megszervezése körüli teendőkből is kiveszi a részét, tudja, hogy mindez mennyire fontos az édesapjának” – nyilatkozta Mick Jaggeregy bennfentes a Daily Mailnek.

Miközben Mick Jagger gyászol, egyre több megdöbbentő pletyka kel szárnya. A New York Post értesülései szerint az énekes és a divattervező között az utóbbi időben folyamatossá váltak a nézeteltérések, s egyesek azt is tudni vélik, hogy mi ennek az oka. A Rolling Stones tagjai folyamatosan szekálták őt. Mindig, amikor meglátták, csak annyit mondtak: »nézzétek, itt jön Yoko Ono!« – utalva ezzel arra, hogy anno a Beatles John Lennon felesége miatt oszlott fel. Wrennek ez pedig érthető módon nem esett jól, ráadásul Jagger egyetlen alkalommal sem kelt a védelmére” – állította egy bennfentes a lapnak, aki úgy véli: annál jobb bizonyíték, minthogy Wren nem vett részt a turnén, nem szükségeltetik.

Itt megnézheted az L’Wren Scott-ról és családjáról készített galériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top