Sztárok

Való Világ 6: Rendőrségi ügybe keveredett VV Dávid!

VV Dávid Németországban került összetűzésbe a hatóságokkal.

VV Dávid nem álmodozik celebkarrierről (amit szerintünk kifejezetten jól is tesz), mondjuk tény és való, hogy nem is érkeznek hozzá százával a megkeresések. Bár haknizás, ruhamárka-reklámozás, egyéb kiugrási lehetőség egyelőre nincs a láthatáron, az egykori villalakó szerencsére nem unatkozik – na, az mondjuk egy másik kérdés, hogy a rendőrségi fogdán ücsörgés mennyire tartozik a kedvenc szabadidős elfoglaltságai közé.

 “Brutális rendőri intézkedésen estünk át”

Rendőrségi ügybe keveredett VV Dávid!Dávid ugyanis nemrég összetűzésbe került a hatóságokkal, a Nők Lapja Cafénak azt is elárulta, mi történt pontosan. “Az egyik nagyon jó barátomat kísértem el Németországba. Odafelé menet nem volt semmi probléma, visszafelé azonban egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy – miközben nagy tempóban haladunk az autópályán – egy másik autó megpróbál leszorítani minket az útról. Persze a haverom nem hagyta annyiban, még jobban beletaposott a gázba, mert, hát mégis: nehogy már azt higgye valaki, hogy csak úgy lehagyhatja őt. Ez lett a vesztünk” – mesélte Dávid. A fiúk nagy integetések és nevetések közepette gyorsulták le az ominózus autót, az örömük azonban korai volt: három rendőrautó jelent meg mögöttük, s – miután kénytelenek voltak megállni – szembesültek azzal, hogy konkrétan az autópálya-rendőrség egyik civil munkatársával versenyeztek. “Brutális rendőri intézkedésen estünk át: bevittek a kapitányságra, az autót darabokra szedték, minket vér- és vizeletvizsgálatra vittek. Borzasztó kellemetlen volt az egész” – folytatta az “élménybeszámolót” Dávid, hozzátéve: végül nem találtak rajtuk fogást, így néhány óra elteltével kénytelenek voltak elengedni őket a hatóságok. Igen ám, de az egykori villalakó barátját az incidens miatt kitiltották a németországi közforgalomból, Dávid pedig alkoholos befolyásoltság alatt volt, így aztán nem vezethetett.

Pizzázással és ivászattal ütötték el az időt

Fotó: VV Dávid Facebook-oldala
Fotó: VV Dávid Facebook-oldala

Megoldás? Taxi. A fiúk elvitették magukat és az autót az osztrák határig, ahol Dávid cimborája már bátran beülhetett a volán mögé – pontosabban, ülhetett volna, merthogy ismét a rendőrök körgyűrűjében találták magukat. “A határőrségen megállítottak minket, elvették a slusszkulcsot, és azt mondták, hogy addig nem adják vissza, míg nem jön egy olyan ember, akire rábízhatnák az autót – pedig a haverom teljesen józan, vezetőképes állapotban volt. Nem volt mit tenni: hívtuk a barátainkat, hogy jöjjenek értünk. Amíg várakoztunk, rendeltünk pizzát és elkezdtünk inni, mondván: már úgyis tök mindegy. Ez az egyik határ mellett élő férfinak nem tetszett túlzottan, ezért kihívta a rendőrséget” – folytatta az egészen abszurd történetet a VV Zsófinak udvarló Dávid. Gondolhatjuk, hogy – a történtek után – egy tízes skálán mennyire voltak boldogok a hatóságok. “Már csak legyintettek, látszott, hogy nagyon elegük van belőlünk. A történet vége az lett, hogy három órás várakozást követően megérkeztek a barátaink, akik aztán hazahoztak minket Magyarországra – az eredetihez képest nagyjából tizenöt órás késéssel meg is érkeztünk” – fejezte be  kálváriájuk felidézését Dávid. Egy biztos: az egykori VV-s ezentúl kétszer meggondolja majd, hogy kinek és mit integet. Vagy nem – ki tudja?

Mi ezzel a dallal szeretnénk kedveskedni neki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top