Sztárok

Farkasházy felháborodott a Bajor Imre betegsége körüli találgatásokon

Legjobb barátai, Farkasházy Tivadar és Koós János szerint Bajor Imre tudatosan küzd a betegsége ellen – írja a Blikk.

A Blikk információi szerint Bajor Imre megfogadva a kínai orvosok tanácsait, egy teljesen új kezelésnek veti alá magát. “Egy szó sem igaz abból, ami több hírportálon is megjelent, hogy Imrét azért küldték haza Kínából, hogy minél többet legyen a családjával, mert nem tudnak rajta segíteni… Kínában az derült ki, hogy az a fajta kezelés, amit ők alkalmaznak, Imre betegségére nem igazán megfelelő. Voltak olyan becsületesek, és ajánlottak helyette egy másikat, ami hatásosabb, és Magyarországon is elérhető… Arról azonban semmit nem szeretnék mondani, milyen terápiáról van szó. Ez ugyanis csak rá és a családjára tartozik” – mondta Farkasházy Tivadar. “Amikor utoljára beszéltünk, éreztem a hangján, hogy nem hagyta el magát, és nagyon örül annak, hogy ismét Fülén lehet. Lényegesen vidámabb volt, mint korábban” – mondta Koós János.

Egy ilyen esetben rendkívül fontos, hogy a beteg csak és kizárólag a gyógyulására tudjon koncentrálni. Bajor Imrének békére és nyugalomra van szüksége, amiben nem segítik őt a naponta megjelenő találgatások. Bár az egész ország szorít a művésznek, érthető, hogy ő és a családja minél inkább próbál elzárkózni a nyilvánosság elől. Érthető, hogy ilyenkor a barátok is egy emberként zárnak össze. A Nők Lapja Café is mielőbbi gyógyulást kíván Bajor Imrének, a továbbiakban, ahogy eddig is, csak akkor közlünk az állapotával kapcsolatos híreket, ha ő vagy a legközelebbi családtagja nyilatkozik. Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Új terápiás kezelést kap Bajor Imre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top