Sztárok

Ezért kritizálják Dukai Reginát – fotó

Dukai Regina nem hagyta szó nélkül, hogy egyes követők a stílusát véleményezték.

Aki kicsit is ismeri Dukai Reginát, az pontosan tudja, hogy a merész vállalkozásba kezdő modell bolondul a divatért, ahogy azt is, hogy szívesen ölt magára olyan darabokat, amelyek kicsit sem hétköznapiak. A Facebook-hercegnő szívesen osztja meg a legújabb “zsákmányait” a közösségi oldalán, a stílusával azonban nem minden esetben arat osztatlan sikert – legalábbis a követői körében.

“Soha nem felejtem el, hogy leparasztoztak”

Fotó: Dukai Regina Instagram oldala
Fotó: Dukai Regina Instagram-oldala

Így történt ez a minap is, amikor a hátfájástól szenvedő Regina a legújabb, rockabilly stílusú cipőjéről posztolt egy fotót. “Ugye ez a fekete-fehér rettenet nem lesz divat??!!!” – véleményezte a lábbelit az egyik követője. “Remélem, hogy nem, borzasztó!” – írta egy másik. Néhány rajongó persze azonnal Dukai védelmére kelt, és kiosztotta a zsörtölődőket. A történeteket egyébként Regina sem hagyta szó nélkül, és egy hosszú bejegyzésben reagált az őt ( pontosabban a cipőjét) ért kritikákra. “Azért mert valami más, mint amit megszoktatok, nem kell egyből lázadni. Nem minden »borzasztó« meg »undorító rettenet« és hasonlók, ami nektek nem tetszik! Ha nem tetszik nekem, ahogy felöltöztök, én soha nem mondanám rátok, hogy »Borzasztóan néztek ki!« Nekem kb. azóta tetszenek ezek a cipők, amióta apukám megmutatta kicsiként a »rockabilly« zenét és világot… Csak ez a baj! Ha valaki felvesz egy ilyen cipőt vagy bármi olyat, ami nem tömegdarab,vagy épp a divat még nem jutott el a kritizálóhoz, akkor néhány ember kikészül, miközben elsétál előtte…. Soha nem felejtem el, hogy »leparasztoztak«, mikor elkezdtem gumicsizmát hordani, fél évvel később a nagy »parasztozók« éppúgy viselték” – írta Dukai, akinek rajongói előszeretettel ugranak egymásnak egy-egy kép láttán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top