Sztárok

Cseke Katinka se Szabó Zsófit, se Liptai Claudiát nem kedveli – videó

Hajdú Péter a NaNee! című műsorban szegezte Cseke Katinkának a kérdést: melyik kolléganőjét utálja a legjobban a Jóban Rosszban sorozatban. Katinka köntörfalazás nélkül válaszolt.

Majka szókimondó, a SuperTV2-n futó, NaNee! című műsorban már többen vallottak őszintén magánéletükről. A legutolsó adásban Hajdú Péter, Oszter Alexandra, Havas Henrik és Cseke Katinka voltak a műsorvezető beszélgetőtársai. Utóbbinak pedig igencsak kényes kérdésre kellett választ adni. “Kit utálsz a sorozatból?” – tette fel a kérdést Hajdú Péter a színésznőnek.

Több kolléganőjével sincs kibékülve

Cseke Katinka bevallotta, hogy nem kedveli Szabó Zsófit - videó“Több van! Úgy utálat, nincs bennem senkivel kapcsolatban. Senkivel nem volt konfliktusom. Te gondolsz valakire. Szőke, kék szemű, szőke kislány. Őt annyira nem kedvelem. Egyrészt nem forgatok vele, az én szálam, a proli család, az teljesen más szál, mint a szép, exkluzív, gazdag, orvos család” – utalt Katinka Szabó Zsófira, aki közösségi oldalán közzétette a videót, ám nem kívánta kommentálni a hallottakat.  Katinka azt is bevallotta, nemcsak a sorozatban jelenleg drogfüggő lányt alakító kolléganője nem a szíve csücske. “Az orvosnőket nem kedvelem annyira. Nem szeretnék velük dolgozni, nem szeretném, ha a szálunk összefolyna, nem tartom őket olyan színésznőnek. Ez a véleményem. Nem utálom őket,csak nem kedvelem” – vallotta be őszintén Cseke, aki ezzel Liptai Claudiára, Végh Juditra utalhatott. Az egyébként nyílt titok, hogy előbbivel nem kedvelik egymást: az Édes Élet szereplője többször is beszólt A Nagy Duett műsorvezetőjének, akivel már a főiskolán sem voltak egymás legjobb barátnői.

Cseke Katinka vallomását a videóban is megnézheted:

Ha már a tévéseknél tartunk, akkor a Marie Claire cikkéből megtudhatod, hogyan telik egy D. Tóth András műsorvezető egy napja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top