Sztárok

Elbúcsúzott az Így jártam anyátokkal sorozat

Az Egyesült Államokban hétfőn este vetítették az Így jártam anyátokkal sorozat utolsó részét. Örülünk, hogy Ted végre megtalálta az igazit, másrészt szomorúan vesszük tudomásul, hogy búcsúzik a nagy ötösfogat. Nemcsak Barney, Robin, Lily, Marshall és Ted mindennapjai, a barátságuk, hanem a "ferge....várd ki!...teges" vicceik is hiányozni fognak. Ezért úgy döntöttünk, hogy a sorozatban elhangzott legviccesebb zenés videókkal búcsúzunk.

1. Például azzal, amikor – a Jóbarátok után szabadon – előadták a saját főcímdalukat.

2. Még Ted – akivel akkoriban járt Robin – sem tudott barátnője legféltettebb titkáról, miszerint a szivarozó, whiskey-rajongó híradós tinédzserkorában Kanada egyik legnagyobb sztárjának számított. A második évad végén azonban lelepleződött. Irány a pláza!

3. Bár Barney-t gátlástalan szexmániásként ismertük meg, van, amivel őt is zavarba lehet hozni: amikor a többiek arról meséltek, ki hogyan vesztette el a szüzességét, Barney annyira zavarba jött, hogy kamu sztorit adott elő. A többiek azonban hamar rájöttek a hazugságra, a srác ugyanis a Dirty Dancing sztoriját próbálta “magáévá tenni”.

4. A harmadik évadban újabb Robin Sparkles-gyöngyszemre bukkantak a többiek: a Homokvárak a homokban című szerelmes popslágert Robin gyerekkori nagy szerelmének énekelte, akit James Van Der Beek alakított.

5. Slapsgiving – azaz a Hálaadáskori pofonosztás. Barney elvesztett egy fogadást, ezért Marshall bármikor megpofozhatta. A pofonosztót ez annyira megihlette, hogy dalt ír barátjához.

6. Nemcsak Robinnak, Barney-nak is volt pár zenés pillanata: gondoljunk csak a perverz karácsonyi dalaira, arra, amikor féltestvérével és annak apjával próbált triót alkotni, de arra is tisztán emlékszünk, amikor Robin munkahelyén aratott ferge……várd ki!……teges sikert.

7. Barney legnagyobb alakítása mégis az ünnepi századik rész volt, amikor aktuális barátnője választás elé állította: vagy ő, vagy az öltönyök. A döntés persze nem volt nehéz.

8. Ted és Barney többször is dalra fakadnak együtt életük fontos pillanataiban, így akkor is, amikor kitalálják: nyitnak egy bárt, amelynek a Rejtvény nevet adják.

9. Marshall és Lily túlburjánzó szerelmére többször is láthattunk példát, többek között akkor, amikor Marshall romantikus videóüzenetben énekelt feleségének altatódalt.

10. Újabb titok Robin múltjából. Miután volt pasija összetörte a szívét, a kanadai popsztár stílust váltott, és Robin Daggers néven elénekelte elbocsátó, szép üzenetét.

SPOILER! NE olvasd tovább, ha nem akarsz előzetest az utolsó évadból!

Az utolsó évadban aztán “az anya”, vagyis Ted jövendőbelije is dalra fakad a Barney és Robin esküvője előtti estén…

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top