Sztárok

Akarsz röhögni? Ez Leonardo DiCaprio igazi neve

25 tény, amit nem tudtál Leonardo DiCaprióról.
  1. 2009-ben Leo és Kate Winslet tekintélyes összeggel szálltak be a Titanic utolsó túlélőjének ápolási költségeibe, hogy az idős hölgynek ne kelljen eladnia az emléktárgyait.
  2. Folyékonyan beszél németül, a középső neve pedig Wilhelm. Vagyis Leo teljes neve: Leonardo Wilhelm DiCaprio.
  3. Azért kapta a Leonardo nevet, mert várandós édesanyja épp Olaszországban volt egy múzeumban, és egy Leonardo Da Vinci-képet nézett, amikor a kis Leo először rúgott a hasában.
  4. Idén az alapítványa 3 millió dollárt adományozott az óceáni élővilág megmentésére.
  5. 2005-ben egy nő arcon csapta egy borospohárral. Két év börtönt kapott.
  6. 2007-ben Nicolas Cage és DiCaprio ugyanarra a dinoszauruszkoponyára licitáltak. Cage nyert: 276 000 dollárt fizetett a csontokért. Dollármilliomosok, ha játszanak.
    Akarsz röhögni? Ez Leonardo DiCaprio igazi neve
  7. Leo és Toby Maguire forgattak együtt egy filmet, ami olyan rosszul sikerült, hogy Leo jogi lépéseket tett, hogy soha ne mutathassák be az Egyesült Államokban sem moziban, sem DVD-n.
  8. Tavaly 61 000 dollárt adományozott melegjogi szervezeteknek. 
  9. Amikor az Aviátort forgatták, Leónak kiújult a kényszerbetegsége: gyerekkorában kényszeresen igyekezett elkerülni, hogy a járdák repedéseire lépjen.
  10. Első ügynöke megpróbálta rávenni, hogy változtassa meg a nevét Lenny Williamsre – a valódi neve szerinte ugyanis túl olaszos.

    Még 15 érdekesség találsz a DiCaprióról, itt!

    Akarsz röhögni? Ez Leonardo DiCaprio igazi neve

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top