Sztárok

Kirobbanó formában van Judy

Judy mára az egészséges életmód elkötelezett híve lett, ám ez nem mindig volt így. Most elárulja nekünk életmódváltásának és kirobbanó formájának titkát, illetve azt, hogy családját hogyan tartja mindig ragyogó egészségben.

Kirobbanó formában van JudyAmióta édesanya, különösen odafigyel a saját és családja egészségére Judy. Az énekesnő régen gyakorta koplalt, ma már a tudatosság híve. “Nagyon fontos számomra az egészséges életmód, ami alatt én a mindennapos mozgást, valamint a vitaminokban és tápanyagokban gazdag táplálkozást értem. Régebben úgy gondoltam, hogy elegendő csupán az étkezésre odafigyelnem, arra, hogy mit, mikor és hogyan viszek be a szervezetembe, ám nemrégiben rádöbbentem, hogy a rendszeres mozgás beiktatása is elengedhetetlenül szükséges a fitt, egészséges élethez és a jó közérzet biztosításához” – árulta el Judy a The Cocktail Party bloggerének, akinek azt is elárulta, amióta a kislánya bölcsis, több ideje jut a mozgásra.

Hogy pontosan hogyan, milyen módszerrel őrzi meg az egészségét és alakját Judy, azt a Cafeblog/The Cocktail Party oldalán olvashatod el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top