Sztárok

Változás Tatár Csilla életében

Tatár Csilla hamarosan teljes új oldaláról mutatja meg magát.

Ezentúl nemcsak kora reggelente találkozhatnak majd a nézők Tatár Csillával: a szőke műsorvezető ugyanis néhány nap múlva a TV2 stílusmagazinjában tűnik fel. Mint arról korábban beszámoltunk: Dobó Kata a színházi elfoglaltságai, valamint a kislánya miatt lemondott a műsorvezetésről – az ő helyét veszi át a Mokka műsorvezetője.

“Ez elsősorban nem rólam szól”

Csillát meglepte a feladat, ennek ellenére persze örül, hogy egy másik oldaláról is megmutathatja magát. “Nagyon fontos, hogy ez a műsorban elsősorban nem a divatról szól, ez egy stílusmagazin, így lehetőség van rá, hogy a hazai tervezők munkái mellett a gasztronómiával, az építészettel, designnal, valamint nőket érintő témákkal is foglalkozzunk. Ez egy igazán testhezálló feladat a számomra” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Csilla. Mint mondja: örül, hogy egyszerre több helyen kell helytállnia.

“Világéletemben szerettem egyszerre több dolgot csinálni. A Mokkával párhuzamosan vezettem már több műsort is, és mindegyiket rendkívül élveztem – mindet másért” – mesélte az Ördög Nórát védelmébe vevő Csilla. A műsorvezető azt is elárulta: új műsorában nem az ő személyiségén, hanem a már említett dolgokon lesz a hangsúly. “Én minden műsorhoz úgy állok hozzá, hogy az elsősorban nem rólam szól, hanem azokról az emberekről, akikkel a műsor foglalkozik. Persze, nyilván lesznek olyan dolgok, amelyek az én ízlésemet, stílusomat tükrözik, hiszen többek között az én ötleteim alapján kérik fel a szerkesztők a művészeket, szakembereket, hogy szerepeljenek, s osszák meg velünk a tapasztalataikat, tippjeiket – tette hozzá Csilla.

Galériánkban megnézheted Tatár Csilla legszexibb szettjeit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top