Sztárok

42 évesen babát vár Fésűs Nelly

Nem tervezték, de csodaként éli meg Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos szeptemberre érkező babájuk fogantatását – írja a Bors.

Meglepetésként érte a 42 éves színésznőt, Fésűs Nellyt és párját, Vajtó Lajost, hogy kisbabájuk lesz – írja a Bors. “Az életkorom miatt én már nem akartam babát. Mikor Nelly közölte velem a hírt, hirtelen nem is tudtam mit mondani, csak azt kérdeztem: »nem vennénk inkább egy lovat?«…Természetes, hogy rettenetesen örülök a kis jövevénynek, számomra halmozottan nagy dolog az érkezése. Decemberben temettem el a szeretett édesanyámat” – mondta az 54 éves Vajtó Lajos.

“Egy igazi csodának tartom, ami velünk történik. Az elején persze voltak félelmeim. Negyvenéves elmúltam, ilyenkor azért több dolog is közbejöhet, főleg az elején, ezért nem is akartam megosztani addig a nagyvilággal a hírt, amíg azt nem mondták az orvosok, hogy minden rendben…Nem terveztük, de kimondhatatlanul várjuk, hogy megérkezzen” – mondta Fésűs Nelly.

42 évesen babát vár Fésűs Nelly

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top