Sztárok

Szuperédes Orlando Bloom hároméves kisfia – galéria

Nem akármilyen megtiszteltetésben részesült Orlando Bloom: a napokban helyet kapott a csillagok között a Hírességek sétányán. Az átadásra hároméves kisfia is elkísérte, aki édesapja kiköpött mása.

Kate Winslet után Orlando Bloom is a legnagyobbak közé lépett: az angol színésznek szerdán avatták fel a csillagát a Hírességek sétányán. A Karib-tenger kalózai sztárját családja és hároméves kisfia, Flynn is elkísérte. Bár a kedvenc párosunk eddig a David Beckham – Harper Beckham apa-lánya duó volt, a cukiságmérő a Bloom fiúknál is kiakad. A kis Bloom ugyanis kiköpött apja, így pedig a frissen szinglivé lett színész fiával az oldalán igazi csajmágnes.

Miranda Kerr és Orlando Bloom, akiket az elcsépelt – de rájuk nagyon is igaz – álompár jelzővel illettek Hollywoodban, tavaly októberben jelentették be, hogy három év házasság és hat együtt töltött év után különválnak. A pár kapcsolata ennek ellenére harmonikus maradt, ami a kisfiukon is jól látszik. “Korábban mondhatni nomád életet éltem, amit kifejezetten élveztem. Azonban amióta megszületett a fiam, sokkal komolyabb vagyok – meghatározó részese szeretnék lenni az életének, hogy mindig bizalommal fordulhasson hozzám” – nyilatkozta az ünnepségen az angol The Times magazinnak Orlando Bloom.

Olvadoznál egyet? Nézd végig az ünnepségen készült fotókat a Bloom fiúkról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top