Sztárok

Jennifer Aniston, ahogy még sohasem láttad – galéria

Jennifer Anistont a legújabb filmjének forgatása közben kapták lencsevégre. A gyönyörű színésznő megdöbbentő változáson ment át.

Nők milliói irigylik szerte a világon Jennifer Anistont – és nemcsak azért, mert valamikor a távoli múltban köze volt a sármos Brad Pitthez.

Szinte rá sem lehet ismerni a fotókon

A Jóbarátok sztárját látva abszolút megértjük azokat, akik sárgulnak az irigységtől, hiszen Jennifer – a korához képest – még mindig elképesztően jól néz ki, ha nem tudnánk, mi biztosan nem mondanánk meg, hogy a negyvenötödik életévét tapossa. S bár a szerencsések közé tartozik, akik jó genetikával és kiváló stílusérzékkel vannak megáldva, előfordul, hogy őt sem éppen a legjobb formájában kapják lencsevégre a lesifotósok.

Így volt ez a minap is, amikor a legújabb, Cake című filmjének forgatása közben fotózták le. A színésznő a képeken kissé ziláltnak tűnik, a külsejét tekintve pedig átesett bizonyos változásokon (gondolunk itt a frizuraváltásra és a slampos öltözékre), nem vagyunk benne biztosak, hogy ezek előnyösek a számára – de ezt persze nem a mi tisztünk eldönteni, arról nem is beszélve, hogy egy filmszerep kedvéért a sztároknak olykor nem lehetőség, hanem kötelesség az átváltozás.

Hogy hogyan változott át a forgatásra, itt végignézheted a róla készült többi képgalériánkkal együtt:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top