Sztárok

Az összeomlás szélére került Berki Krisztián – videó

Önként indult gyalogtúrára Berki Krisztián, aki öt nap vándorlás után mélypontra jutott.

Időről időre extrémebbnél extrémebb kihívások elé állítja magát Berki Krisztián. Néhány héttel ezelőtt Schirilla György irányítása mellett átúszta a jéghideg Dunát, pár napja pedig hajléktalanok között töltött el egy éjszakát. A luxusélethez szokott Édes Élet-szereplő legújabb agyszüleménye, hogy egymagában végiggyalogoljon több száz kilométert. Berki már lassan egy hete, hogy elindult az önkéntes száműzetésére, és úgy tűnik, a szerénytelen kemény legény lelkét bizony kikezdte a gyalogtúra.

Egy találkozás miatt torpant meg Berki

Berki Krisztián – aki napok óta távol van családjától – egy kislány miatt jutott mélypontra. “Nagyon nehéz most bármit is mondanom, ez az ötödik napom, bennem lesz 250 kilométer. Egyrészt azzal, hogy találkozhattam ezzel a kislánnyal, másrészt az ajándékával mélypontra vitt ma engem” – kezdte videóüzenetében Berki, aki azon is elgondolkodott, van-e értelme a küldetésének.

Persze, van egy tévéműsor, vagy egy show, vannak kihívások, meg kell felelni bizonyos dolgoknak. De hiányzik a kislányom, hiányzik Pamela, nemcsak úgy szimplán, mint eddig, teljesen másképp. Egyedül az erdőben felteszem többször a kérdést magamnak, csináljam-e még, menjek-e még, meg tudom-e csinálni, akarom-e csinálni” – mondta megtörten a mindig magabiztos híresség, aki közösségi oldalán dokumentálja a túrát.

A teljes videoüzenetet itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top