Sztárok

Durván zaklatják a ByTheWay tagjait!

Az X-Faktorban feltűnt ByTheWay tagjait eddig csupán üzenetekkel bombázták a rajongók, néhány hete azonban új divat hódít a Wayerek körében.

Bár már jó néhány hónapja véget ért az X-Faktor, a második helyezett ByTheWay tagjai iránt nem lankad az érdeklődés (legalább is egyelőre). Ya Ou, Olivér, Sziki és Bence szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen az összes egykori döntős közül az ő rajongótáboruk a legaktívabb, és ők büszkélkedhetnek a legtöbb fellépéssel is – még a győztes Danics Dóránál is több helyre hívják őket.

A rajongók minden megtesznek, hogy a fiúk közelébe férkőzhessenek

A srácok egyelőre még csak ismerkedési fázisban vannak a sztárélettel, ennek ellenére már volt szerencséjük megtapasztalni annak előnyeit, valamint hátrányait. Most már ők is tudják, hogy az, Durván zaklatják a ByTheWay tagjait!ha egy előadó több tízezer lelket számláló rajongótáborral büszkélkedhet, olykor áldás, olykor pedig bizony átok. A fiúkat újabban már nemcsak a privát közösségi oldalukon, de telefonon is megkeresik a mindenre elszánt rajongók.

A közösségi oldalon nemrég történt egy frissítés, amely magával hozta azt, hogy bárki, aki az ismerősünk, fel tud minket hívni az interneten keresztül. Erre természetesen a rajongóink is rájöttek, azóta szinte nem telik el úgy nap, hogy ne kapnánk hívást tőlük” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a banda egyik tagja, Ya Ou Feng. A tinédzserek az édesanyját is rendszeresen hívogatják.

A fiúk családtagjai is rendszeresen kapnak hívásokat

Édesanyámat megkértem, hogy – ha egy mód van rá – ne beszélgessen olyan emberekkel, akiket nem ismer, mert szerintem sohasem lehet tudni, hogy ki mit akar rólam megtudni. Persze nem feltételezek senkiről sem rosszat, de amondó vagyok, hogy jobb az elővigyázatosság” – mosolygott Csordás Ákos lakótársa. Mint mondta: ő úgy próbálja meg kivédeni ezt a dolgot, hogyDurván zaklatják a ByTheWay tagjait! nem veszi fel ismeretlen számnak a telefont.

Elutasítom a hívásokat, de ettől függetlenül akkor is zavaró ez az egész. Eddig megvolt az egészséges három lépés távolság köztünk és a rajongók között, de az új funkció miatt ez már a múlté. Tudom, hogy nem rosszindulatból csinálják, nem azért, mert rosszat akarnak nekünk, épp ellenkezőleg, de meg kell érteniük, hogy mi az, ami még belefér, és mi az, ami már nem” – mondta. Hozzá hasonlóan vélekedik a banda tagjai közül Sziki is, aki – annak érdekében, hogy mielőbb orvosolják ezt a problémát – a közösségi oldalán tette közzé a témával kapcsolatos véleményét. “Az említett fórumon folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot, és – ha időnk engedi – az üzenetekre is válaszolunk, azonban azt gondolom, hogy az üzenetváltás és a telefonálás között nagy különbség van” – mondta Szikszai Péter.

Itt megnézheted a ByTheWayről készített galériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Itt pedig a fiúk első videoklipjét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top