Sztárok

Rékasi Károllyal való kapcsolatáról vallott Détár Enikő

A pletykák szerint Détár Enikő és exférje, Rékasi Károly a vagyonon civakodnak. A színésznő a Kiskegyednek árulta el, mi igaz a híresztelésből.

Rékasi Károllyal való kapcsolatáról vallott Détár EnikőDétár Enikő kikéri magának azokat a rosszindulatú pletykákat, miszerint ő és egykori párja vitáznának a közös vagyonon. “Annál mindketten sokkal nagyvonalúbbak vagyunk! Teljesen normális a kapcsolatunk Karival. Hetente beszélünk egymással, és tesszük ezt normális hangnemben. Ezt kívánja a két közös gyerekünk érdeke – nyilatkozta a Kiskegyednek a színésznő, aki hozzátette, azonnal tájékoztatja is párját a légből kapott információkról.

Tavaly májusban, 29 év együttélés után, közösen kiadott sajtónyilatkozatban jelentette be Détár Enikő és Rékasi Károly, hogy külön utakon folytatják. A bejelentés után még úgy tűnt, talán van visszaút, ám később a Barátok közt sztárja szintén egy közleményt adott ki, miszerint új kedveséhez, Pikali Gerdához költözik. Bár sokan féltették Détár Enikőt az összeomlástól, ő keményen tartotta magát, és mára már a szerelem is újra bekopogtatott az ajtaján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top