Sztárok

Sarka Kata kiosztotta L.L.Juniort

Az Édes Élet keddi adásában Sarka Kata házassági és gyermeknevelési tanácsokkal látta el a gondokkal küszködő L.L. Juniort, és a beszélgetés során saját kapcsolatáról is árult el érdekességeket.

Sarka Kata kiosztotta L.L.JuniortJunior egy balatonfüredi klipforgatás alkalmával vonta félre Hajdú Péter nejét, akivel A Nagy Duett szereplésük kapcsán került közelebbi barátságba. A rapper, akinek párkapcsolata válságba került, a kétgyermekes anyukával osztotta meg problémáit. Elmondta, hogy úgy érzi, kisfia születése óta mindent megtesz, hogy Csilla nőiességét és lelkivilágát ápolja, de cserébe csak gyerekes viselkedést kap élete párjától. Kata szerint hibás lépés volt Juniortól, hogy elköltözött otthonról egy időre, szerinte egy férfi maga a stabilitás mind a feleség, mind pedig a gyerekek számára. A fiatal asszony azt is elárulta, mit tenne, ha hites ura összepakolna, és elköltözne a családi fészekből.

Ha kíváncsi vagy rá, kattints a Cafeblog/Celebflipper oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top