Sztárok

8 kilót fogyott a Jóban Rosszban szereplője

A szerelemtől hízott meg a Jóban Rosszban sztárja, és főnöki utasításra fogyott le. Két hónap alatt nyolc kilótól szabadult meg Ripka Kálmán.

Kálmánt ugyan annyira nem zavarta a súlyfeleslege, de a kamerát igen. Sok ágyjelenete volt mostanában, ennél is többször kellett félmeztelenül szerepelnie, és bizony látszott rajta, hogy imitt-amott, főleg a hasán, van rajta némi plusz. A kamera pedig kövérít, nem csoda, ha főnökei ultimátumot adtak a 19 éves fiatalembernek: nyolc kilótól kell megszabadulnia!

“Az utóbbi egy évben a boldogságtól, hiszen nagyon szerelmes vagyok, felszökött rám jó néhány kiló, amit most sikeresen leadtam. Egy szuper személyi edzőt találtam Budapesten, akihez még most is hetente többször járok edzeni, ahogyan az egyetem, a forgatás engedi. De otthon, Kecskeméten is gyakran futok, úszok, vagy éppen fallabdázok, ami nagyon jól átmozgat. Az étkezésre is igyekszem odafigyelni, de sajnos még mindig könnyen elcsábulok” – mondja Kálmán, és hozzáteszi, nem akar kockás hasat, a fizikai állóképesség javítása volt a célja, és az, hogy ha belenéz a tükörbe, akkor elégedett legyen a látottakkal. Ezt pedig mára sikerült elérnie.

8 kilót fogyott a Jóban Rosszban szereplője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top