Sztárok

Akár egymilliárd dollárt is érhet a híres Oscar-selfie

Beárazták a Samsung-készülékkel készült legsztárosabb önfotót.

Legkevesebb 800 millió, de akár egymilliárd dollárt (175,66-219,57 milliárd forintot) is érhet piaci hatásai tekintve a februári Oscar-díjátadó gálán számos világsztárral készült selfie az ötletgazda Publicis francia reklámipari cég vezetője szerint. Maurice Levy üzletember, a Samsung elektronikai vállalat PR-tevékenységért felelős cég igazgatója az 51. cannes-i audiovizuális vásáron azt mondta, a dél-koreai vállalat telefonjával készített felvétel értéke az adott típusú készülék eladásaiban és hatásában tükröződik.

Az Oscar-gálán Ellen DeGeneres ceremóniamester felhívására Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Brad Pitt, Meryl Streep, Angelina Jolie és további filmcsillagok közreműködésével készült fotó bejárta az egész világot, és a Twitter közösségi portál legtöbbet megosztott bejegyzése lett.

Akár egymilliárd dollárt is érhet a híres Oscar-selfie

 

“Mi csináltuk a Samsungnak. Ez a két híres selfie a mi csapataink munkája volt” – mondta Maurice Levy. Részleteket azonban nem árult el a stratégiáról, mint ahogy azt sem, hogy fizettek-e Ellen DeGeneresnek azért, hogy Samsung-készüléket használva szülessen selfie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top