Sztárok

Luxusautót vásárolt Hajdú Péter

Hajdú Péter egy luxusautót vásárolt, amellyel – a jelek szerint – nem könnyű parkolni.

Harmincmilliós Porschéval járnak Hajdúék – írja a Blikk. A Frizbi műsorvezetője és felesége, Sarka Kata korábban egy X5-ös BMW terepjárót, egy 7-es BMW-t, illetve egy tuningolt Audit hajtott, most azonban már egy Porsche Panamerával járnak. A lap minderről egy olvasó-Luxusautót vásárolt Hajdú Péterriporternek köszönhetően szerzett tudomást, aki – az egyik budapesti bevásárlóközpont mélygarázsában – lencsevégre kapta Hajdúékat és a luxusautót. “Megfelelő helyet keresve körbe-körbe jártak, és bár akadt volna parkoló másutt is, ők vala­miért a fal mellett álltak meg, ami azonban nem sikerült tökéletesen” – nyilatkozta a lapnak az olvasó-riporter.

A képek tanúsága szerint Hajdú Péternek nem sikerült tökéletesen a parkolás. Amikor kiszálltak az autóból, egy ideig mustrálgatták, jól parkoltak-e be, ám akkor lepődtünk meg a legjobban, amikor úgy ítélték meg, hogy tökéletesen sikerült a mutatvány. Ezután, mint akik jól végezték dolgukat, felmentek a plázába” – zárta tudósítását az olvasó-riporter.

Galériánkban megnézheted, hogyan tölti a mindennapjait a Hajdú család:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top