Sztárok

Katalin hercegné és Vilmos herceg: jön a következő baba?

A legfrissebb hírek szerint hamarosan újabb taggal bővül a királyi család.

Mint arról korábban a Nők Lapja Café is beszámolt: Katalin hercegné és Vilmos herceg hétfőn megkezdték 19 napos új-zélandi és ausztrál körútjukat, ahová a kisfiuk, György herceg is velük tartott. Vilmos és Katalin a megérkezésük óta már cukiskodtak is egyet, mindeközben a királyi család legkisebb tagja egy játszós délután alkalmával mindenkit levett a lábáról.

Vilmos herceg félreérthetetlen kijelentést tett

Bár jelenleg minden a kis György hercegről szól, könnyen lehet, hogy a kisfiú hamarosan kissé kikerül a rivaldafényből: a legfrissebb hírek szerint ugyanis hamarosan újabb taggal bővül a már amúgy is népes királyi család. A Daily Mail minderre abból következtet, hogy Vilmos herceg a minap egy félreérthetetlen kijelentést tett. Történt ugyanis, hogy az utazásuk hatodik napján Vilmosék meglátogatták Cynthia Readet, aki az új-zélandi kormánytól megbízást kapott arra vonatkozóan, hogy egy gyapjúkendőt készítsen György hercegnek.

Vilmos herceg először szépen megköszönte az asszonynak az ajándékot, majd pedig a következőt mondta: “lehet, hogy hamarosan készítened kell még egy kendőt!“. Az asszony – egyébként teljesen jogosan – úgy véli, ez azt jelentette, hogy hamarosan érkezik a következő királyi csemete. Cynthia a Daily Mailnek azt is elmondta, hogy a Vilmos herceggel folytatott beszélgetést (és az ominózus kijelentést) követően úgy érezte, mintha II.Erzsébet királyné unokája beavatta volna őt az élete egyik legnagyobb titkába – ami most már annyira nem is titok, ugye.

Galériánkban többek között azt is megnézheted, hogyan tépte édesanyja haját György herceg:

 

Vasárnap délután a Magyar Távirati Iroda is hírt adott az újabb trónörökös bébiről szóló spekulációkról. Ez arra enged következtetni, hogy még nincs útban a második gyerek, de folyamatban van:

A rövid kijelentés a vasárnapi brit lapok címoldalára került, és a sajtóban lázas találgatás indult azzal kapcsolatban, hogy Vilmos az esetleg hamarosan érkező második hercegi utódra tett-e véletlen vagy akár szándékos utalást.
 A lapok azt nem tartják valószínűnek, hogy Katalin máris várandós lenne, különös tekintettel arra, hogy első terhessége korai szakaszában rendkívül heveny rosszullétekkel küszködött, és emiatt kórházban is kezelték. Orvosai ennek ismeretében valószínűleg nem javasolták volna, hogy terhesen ekkora utazásra induljon.


A Mail on Sunday című konzervatív vasárnapi tömeglap azonban felidézi, hogy György herceg nem sokkal a házaspár 2012. szeptemberi távol-keleti körútja után fogant, így lehetséges, hogy az újabb gyermek a mostani új-zélandi és ausztráliai látogatás befejezése utáni időszakra szóló családi tervek között szerepel.
 

György herceg majdani testvére – a dédnagymama, vagyis II. Erzsébet királynő elsőszülött fia, Károly walesi herceg, Károly és a néhai Diana hercegnő idősebb fia, Vilmos, valamint Vilmos és Katalin első gyermeke, György után – a negyedik helyre kerülne a brit trónutódlási sorrendben, az ötödik helyre utasítva a jelenlegi negyediket, Harry herceget, Vilmos öccsét.
 A trónöröklési sorban elfoglalt helyét immár nem befolyásolná, hogy fiúnak vagy leánynak születik-e, ugyanis a brit kormány kezdeményezésére elindított reformfolyamat eltörölte a királyi fiúutódok trónutódlási elsőbbségét. Így ha Vilmos és Katalin második gyermeke leány lesz, akkor is megtartaná helyét a trónöröklési sorban, ha utána születne még egy öccse is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top