Sztárok

Keményen kiállt szerelméért Tóth Vera

Van, akinek nem tetszik Tóth Vera és szerelme boldogsága – írja a Bors.

A Bors úgy tudja egy neve elhallgatását kérő személytől, hogy Tóth Verát eljegyezte a párja és a szerelmesek közös otthon vásárlásán is gondolkodnak. A titokzatos levélíró úgy véli, hogy az énekesnő könnyen pórul járhat elvált szerelmével. “Ádám munkanélküliként került volt felesége családjába, de nem sokáig kellett nélkülöznie. Apósa adott neki munkát, s a mai napig, a válást követően is, ott dolgozik nála… Ádám és volt felesége a válás során meg tudtak egyezni, de nem egyszer előfordult, hogy az új kapcsolat miatt a láthatásokat lemondta. Sőt, a hivatalos gyerektartási összegnek is csak a felét fizeti…Furcsa hozzáállás egy magát felelősségteljes, gondoskodó apának beállító embertől” – áll a levélben.

Tóth Vera természetesen kiáll szerelméért. “Tisztában vagyok minden tulajdonsággal, ami a kedvesemet jellemzi, és kevés olyan érző szívű embert ismerek, mint ő. Gyermeke rajong érte, és fordítva is így van. Fantasztikus apa, tehát ezért még vonzóbb számomra” – nyilatkozta Tóth Vera.

Kedvese, Ádám is reagált a vádakra. “Nagyon boldogok vagyunk Verával. Bárki bármilyen levelet írhat, sajnos van, akit zavar, ha a másiknak jó” – mondta.

Tóth Veráról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top