Sztárok

Chris Martin magát okolja a válás miatt

A Coldplay zenekar tagja először szólalt meg azóta, hogy kiderült: zátonyra futott a házassága. Chris Martin őszintén vallott arról is, ki hibázott a kapcsolatban.

Március végén az elsők között számoltunk be arról, hogy tíz év után véget ért Gwyneth Paltrow és Chris Martin házassága. A színésznő és a Coldplay énekese egy közleményben tudatták a világgal, hogy úgy döntöttek: külön utakon folytatják tovább.

Azóta egyik érintett sem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, ennek köszönhetően pedig számtalan pletyka felröppent – sokan tudni vélték, hogy egy nevető harmadik miatt ért véget a kapcsolatuk. S bár igencsak sokat kellett várni, a zenész végre őszintén elmondta, mi áll a különválás hátterében – írja a Huffington Post. “Körülbelül két évvel ezelőtt megváltozott valami, rendetlenség lett az egész életemben. Nem tudtam élvezni a dolgokat, nem tudtam értékelni a jót, és nem tudtam elfogadni a rosszat. Nem hibáztathatok senki mást, csak magamat. Nekem kellett volna változtatnom” – mondta a zenész, aki állítólag már túltette magát a szerelmi bánaton, s csak a jövőbe tekint.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top