Sztárok

Baleset érte az X-Faktoros Tóth Marcit – fotó

Tóth Marci megcsúszott, majd legurult egy lépcsőn. Az X-Faktorban feltűnt fiú az esés pillanatától kezdve nem sok mindenre emlékszik.

Baleset érte az X-Faktoros Tóth Marcit - fotóBaleset érte Tóth Marcit: az X-Faktor felfedezettje egy szerencsétlen lépés következtében sérült meg.

“Galériás lakásban lakom, reggel vittem fel a ruhákat a helyükre, aztán amikor fentről elkezdtem lefelé indulni, valahogy megcsúsztam, és onnantól kezdve nem sok mindenre emlékszem. Olyannyira pechem volt, hogy esés közben az ajtót is sikerült bezárnom a fejemmel. A lábam és a karom nagyon fájt az eset után, ezért nem volt kérdés számomra, hogy megnézetem egy szakemberrel” – idézte fel az esetet a Nők Lapja Cafénak Marci. Tóth Gabi egykori mentoráltját az egyik X-Faktoros cimborája, Bozsek Márk vitte be a kórházba.

Bozsek Márk vitte be a kórházba

Baleset érte az X-Faktoros Tóth Marcit - fotó

Nehezen tudtam menni, ezért eljött értem kocsival, és együtt bementünk az ügyeletre. Később megérkezett a barátnőm, Dia is” – mondta, hozzátéve: nem szereti sajnáltatni magát, éppen ezért a lehető legtöbb dolgot megpróbálta egyedül elvégezni.

A legtöbbet Dia segített nekem az elmúlt napokban. Nagyon jól esett egyébként, hogy rengetegen aggódtak értem, s, hogy sokan kívántak jobbulást. Jelentem: jobbul is, hála!” – mosolygott. Marci egyébként igencsak keveset hallatott magáról azóta, hogy véget ért a verseny, de mint mondja: ez nem azért van, mert eltűnt a süllyesztőben.

“Több oldalon is vannak lehetőségeim, ám ezekről egyelőre nem szeretnék beszélni. Sokan azt hiszik, hogy eltűnök majd, de az biztos, hogy nem fogok, szimplán csak kivárom, melyik a megfelelő lehetőség. Több dalon dolgozom egyszerre, remélem, ezeket hamarosan a közönség is hallhatja” – bizakodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top