Sztárok

Luke, Leia és Han Solo is visszatér a Csillagok háborúja folytatásában – galéria

Hónapok óta tartó találgatások után végre nyilvánosságra hozták a Csillagok háborúja hetedik részének szereplőgárdáját. Harrison Ford és Carrie Fisher is rábólintott a folytatásra!

Hónapok óta lázban tartja a Csillagok háborúja rajongóit, hogy vajon Han Solo, Chewbacca, Luke, Leia, 3-PO és R2-D2 is feltűnnek-e majd a kultikus sci-fi folytatásában. A Disney és a Lucasfilm közös nyilatkozatából most kiderült, az összes régi főszereplő rábólintott a folytatásra – írja a Daily Mail. “Izgatottak vagyunk, hogy végre nyilvánosságra hozhatjuk a Csillagok háborúja hetedik epizódja szereplőinek névsorát. Egyszerre izgalmas és hihetetlen, hogy a nagy öregek és a fantasztikus, tehetséges fiatal szereplők együtt viszik vászonra a legenda folytatását. Néhány hét múlva megkezdődnek a forgatások, mindenki azon lesz, hogy a rajongók büszkék lehessenek a folytatásra” – árulta el hivatalos közleményében a film rendezője, J. J. Abrams.

A hetedik rész a tervek szerint 2015. december 18-án kerül a mozikba, és harminc évvel azután játszódik, hogy Luke Skywalker megtudja, Dart Vader az apja, három fiatal padavan történetét mutatja majd be.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top