Sztárok

Fagyiárus lett a bukott RTL-es – fotó

Nem tartott sokáig a sztárság VV Simonnak. A Való Világból kizárt fiú nem haknizik, helyette fagyit árul.

Visszaköltözött Ibrányba és fagyit árul VV Simon – írja a pénteki Blikk. “Folytatni akarom az egyetemet, de mivel halasztottam egy szemesztert, erre legközelebb csak szeptemberben lesz lehetőségem… Bízom abban, hogy a nyáron összeszedek egy kis pénzt, és ősztől tudom folytatni az egyetemet. Engem már csak ez érdekel. Mindenfelé próbáltam állást találni Budapesten, de végzettség és tapasztalat nélkül nem sok esélye van az embernek” – ecsetelte a lapnak Simon (kép itt), aki a fővárosi albérletet árát sem tudta miből előteremteni, ezért inkább hazament Ibrányba. Igaz, korábban pólóra nyomtatott “Simonság” üzenetekkel akart pénzt csinálni.

A lapnak arról számolt be a kizárt játékos, hogy a távolság miatt Charlotte-tal szétváltak egyelőre az útjaik. “Egyelőre távkapcsolatban élünk, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Hatalmas próbatétel ez mindkettőnk számára, de pénz nélkül egyszerűen nem ment volna. Így most Charlotte is a saját karrierjére koncentrálhat, és én is” – mondta a férfi. A kérdés már csak az, hogy megérte-e a villaélet miatt feladni az egyetemet. Ti mit gondoltok?

Fagyiárus lett a bukott RTL-es - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top