Sztárok

Könnyes búcsút vett húgától Julia Roberts

Ugyan a fél világ azzal vádolta Julia Robertset, hogy öngyilkosságba hajszolta testvérét, Nancy temetésén azonban bebizonyosodott, mennyire imádta húgát a színésznő.

Könnyes búcsút vett húgától Julia RobertsHosszú évek után, szombaton visszatért szülővárosába Julia Roberts. Ám sajnos nem örömteli esemény szólította vissza a georgiai Smyrnába. Julia a bő két hónapja öngyilkosságot elkövető húga temetése miatt lépte át ismét a kisváros határát.

A gyászoló rokonok és barátok legnagyobb meglepetésére, ugyanis előzetesen mindenki arra tippelt, hogy a rajongóit még mindig megőrjítő színésznő távol marad Nancy Motes búcsúztatójától, ahogyan a testvérei és az anyjuk is. Azonban Julia nemcsak megjelent a szertartáson, de rendkívül kedvesen viselkedett, és mindenkihez volt néhány jó szava. Sőt, még egy beszédet is mondott, amitől a jelenlévők percekig csak zokogtak. Vagyis akármit is írtak és beszéltek róla az elmúlt időszakban, mégis nagyon szerette Nancyt. Amit az is bizonyít, hogy a szertartásról utolsóként távozott a világ legdrágább selfie-jén is szereplő sztár, mert mindenkinek szerette volna megköszönni, hogy eljöttek, és búcsút vettek tragikus sorsú féltestvérétől.

Azt már valószínűleg soha nem tudjuk meg, hogy Nancy tényleg híres nővére miatt végzett-e magával, de fiatalkorukban nagyon közel álltak egymáshoz. Erre itt van néhány fotó bizonyítékul!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top