Sztárok

Simon Cowell: “A fiam olyan jóképű, mint én”

Simon Cowell nemcsak fiára, magára is büszke.

Simon Cowell: a fiam olyan jóképű, mint az apja

Sok külföldi hírességgel ellentétben Simon Cowell nem rejtegeti a gyermekét a nyilvánosság elől: szinte nem telik el úgy nap, hogy ne posztolna fotót a kisfiáról, Ericről. Az X-Faktor atyja a közösségi oldalán előszeretettel oszt meg ilyen-olyan életképeket, a fotókon legtöbbször a kisfia és a barátnője, Lauren Silverman láthatóak.

A magyar Attractiont világhírűvé tévő Cowell a minap is hasonlóan cselekedett, annyi különbséggel, hogy a kisfiáról közzétett képet most egy nagyon szerény aláírással látta el. “A fiam olyan jóképű, akárcsak az apja” – olvasható a bejegyzésben, amely persze több tízezer lájkot kapott, és természetesen – ahogy az lenni szokott – a hozzászólások is csak úgy záporoztak. Sok kommentelő úgy véli, hogy Simon ezen viccesnek szánt kijelentése kissé túlzó, míg mások viccesen megjegyezték: bíznak benne, hogy a kis Eric nem lesz olyan egoista, mint az édesapja.

Hogy igaza van-e a médiagurunak, azt a képgalériánkat végiglapozva eldöntheted:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top