Sztárok

Angelina Jolie: lesz esküvő!

Következő filmjében együtt játszik párjával, Brad Pitt-tel.

Megerősítette Angelina Jolie a La Parisien című francia lap szerdai számában, hogy megtartják az esküvőt párjával, az 50 éves Brad Pitt-tel, akivel három közös és három örökbe fogadott gyermeket nevelnek együtt.

A 38 esztendős színésznő, aki a Maleficent című Disney-film francia bemutatójára érkezett Párizsba, a lapnak elmondta: továbbra is tarják magukat a tervhez, ahogy korábban ígérték. “Házasság? Egyelőre még mindig csak jegyesek vagyunk, de gondolunk rá. Igen, várhatóan összeházasodunk” – fogalmazott az újabb drasztikus műtétre készülő filmsztár.

A színésznő – akit örökre megváltoztatott az anyaság – azt is elárulta, hogy írt egy forgatókönyvet, amelyben együtt játszhat Pitt-tel. Olyan párt alakítanak majd, akik egy nyaraláson próbálják megmenteni a házasságukat.

A Brangelina becenéven emlegetett, gyönyörű helyen élő pár 2005 óta van együtt. A sajtóban két éve röppent fel közelgő házasságuk híre.

Angelina Jolie: Lesz esküvő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top