Sztárok

Nincs könnyű helyzetben Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

A Jóban Rosszban színész párja, Kondákor Zsófi és Kembe Sorel kicsit sem különböznek az átlagemberektől. Szinte napról napra élnek, Zsófi mégis pozitívan tekint a jövőbe. Minderről a Story magazinban mesélt.

Sokan hiszik, hogy a színészek élete fenékig tejfel. Pedig bizony ők sem élnek kacsalábon forgó palotában, legalábbis nem mindenki. Kondákor Zsófi és Kembe Sorel is küzd a napi megélhetésért, a Jóban Rosszban mellett igyekeznek minél több munkát vállalni – írja a Story magazin.

Nehéz helyzetbe kerültek Kondákor Zsófiék“Voltak és biztosan lesznek is nehéz időszakok az életünkben, elvégre ha nem forgatunk, nincs bevétel” – kezdte a fiatal anyuka, aki második gyermeke születése után nemrégiben tért vissza a képernyőre. “Én két színdarabban is játszom, járjuk az országot a Máguspárbaj gyerekdarabbal és az Egy perccel tovább című drámával. De ezeket a munkákat inkább csak szerelemből vállaltam el, hiszen ha kapunk is értük valamit, tulajdonképpen csupán jelképes összegeket” – tette hozzá Zsófi, akinek párja a sorozat mellett zenekarok menedzselésével próbálja kiegészíteni a családi kasszát, a forgatási szünetekben pedig felszolgálóként dolgozik. A színésznő mégsem panaszkodik, hisz mint mondja, boldog párja és két gyermeke mellett.

További részletek a csütörtökön megjelenő Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top