Sztárok

Betegre bulizta magát Lily Allen

Ráfázott Lily Allen, hogy az elmúlt napokban egyfolytában partiról partira járt, ugyanis a szervezete ráment az igénybevételre.

Újabb példával szolgált a sztárvilág arra, hogy nem tanácsos megállás nélkül bulizni. Lily Allen ma került kórházba, miután teljesen kiszáradt és legyengült, valamint a láza is magasra szökött. A kétgyermekes sztár anyuka jelenleg is orvosi felügyelet alatt áll, és folyamatosan infúzióra van kötve, hogy pótolják a folyadékot a szervezetében. Szerencséjére annyira nem nagy a baj, és néhány nap múlva hazaengedik. Sőt, annyira már jól van, hogy a betegágyáról készítsen egy selfie-t magáról a rajongóinak.

Betegre bulizta magát Lily Allen

A Beyoncét nemrég keményen megalázó Lily betegeskedése igazából nem meglepő, hiszen az elmúlt egy hétben minden nap hajnalig mulatott. Többek közt a nemrég szintén kórházba kerülő Miley Cyrus koncertjén is alaposan belecsapott a bulizásba. Pedig ha valaki, akkor ő tudhatná, hogy mennyire veszélyes az önpusztítás, hiszen első babáját a vad életmódja miatt veszítette el.

Az énekesnőnek nemcsak az önmérséklettel vannak gondjai, hanem az öltözködéssel is. Íme, erre néhány példa!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top