Sztárok

Kész férfi Angelina Jolie fia, Maddox – galéria

Brad Pitt és Angelina Jolie gyermekeik közül csak Maddoxot vitték el magukkal a Demóna című film londoni premierjére.

Hármasban érkezett a Demóna című film londoni premierjére a Pitt–Jolie család – adta hírül a Daily Mail. A lap információi szerint a mozifilm bemutatójára a harmincnyolc éves színésznő és ötvenéves kedvese tizenkét éves fiúkkal, Maddoxszal karöltve érkeztek meg. Az eseményen Hármasban ünnepeltek Angelina Joliék - galériarésztvevők szerint a Pitt–Jolie család tagjai egyetlen pillanatra sem tudták levakarni a mosolyt az arcukról, láthatóan remekül szórakoztak.

A jól értesült bennfentesek szerint Pitt állandó mosolygása annak volt betudható, hogy még soha életében nem volt ilyen büszke a nagy fiára, mint a tegnapi premier során. Angelina első örökbefogadott gyermeke ugyanis jóképű kamasszá érett, szinte már kész férfi. A filmről egyébként dióhéjban annyit kell tudni, hogy jóformán az egész Jolie–Pitt család szerepel benne: Angelina a főszereplőt, Demónát, a kis Vivienne Auróra hercegnőt alakítja, míg Pax és Zahara kisebb szerepet kaptak.

Itt többek között azt is megnézheted, hogyan vonult be a család a vörös szőnyegen:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top