Sztárok

Keresztes Ildikó is a FLABéLOS-szal tartja magát jó formában!

Keresztes Ildikóról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy unatkozna. Énekesnőként és színésznőként is nagyon sikeres, fellépések sora éri egymást, így kevés ideje marad saját magára. Egy nőnek azonban erre mindig kell időt szánnia. Arról beszélgettünk vele, hogyan tudja formában tartani magát, mikor folyamatosan versenyt fut az idővel. Mikor és hogyan használja a FLABéLOS-t, miért választotta ezt a mozgásformát.
Keresztes Ildikó is a FLABéLOS-szal tartja magát jó formában!


Ildikó, mi volt az első benyomása a Flabélosról?

Mindig kerestem egy olyan sportolási lehetőséget, ami gyors és hatékony. Így elsősorban az ragadott meg benne, hogy elég napi 10-20 perc edzés! Amikor először ráálltam, délelőtt és délután is 10 percet használtam. Azt éreztem másnap, hogy bizony izomlázam van! Igaz ugyan, hogy én nem akarok fogyni, de vannak olyan kényes helyek, ahova az évek során ígyis-úgyis felrakódik egy kis fölösleg, gondolok itt a hasra, csípőre, fenékre. Egy ilyen edzés után azt érzem, hogy viszket a bőröm ezeken a területeken, tehát ott történik valami: felpezsdül a vérkeringés és felgyorsul az anyagcsere.

Milyen előnyeit értékeli a legjobban a Flabélosnak?

Amikor otthon tanulok, és napokig ülök a számítógép előtt, szöveget memorizálok, akkor nehezen tudom összeszedni magam, hogy elmenjek egy vagy két órát ugrálni az edzőterembe. A monoton ülés közben pedig ez az egyetlen mozgásforma, amit hirtelen meg tudok oldani, hogy felpattanok a Flabélosra. Ez időben is belefér, és át is tudom mozgatni az egész testemet. Nemcsak folyamatos időhiányban szenvedek, hanem rosszul is osztom be az időmet, így fontos tehát az is, hogy könnyen elérhető a készülék a lakásban, nem kell utazni és átöltözni az edzésért.

Keresztes Ildikó is a FLABéLOS-szal tartja magát jó formában!


Milyen érzés a Flabéloson állni?

Nekem nagyon jó érzés rajta állni. Tekintve, hogy én sportoló voltam, megszoktam, hogy jobban figyelek a testem visszajelzéseire. Azt vettem észre, hogy abban a percben, hogy egy picit megmozdítom a testemet, rögtön mást érzek, és más izmokat kezd el jobban megmozgatni. Azért is örültem a Flabélosnak, mert azt mondják, hogy kétféle élsportoló van. Az egyik az, aki soha nem tudja abbahagyni, a másik, aki elvágja egy meleg ollóval. Én ez utóbbi volnék, ugyanis amikor letettem a lantot, akkor 20 évig nem csináltam semmit. Most így a lelkiismeretem is nyugodtabb a Flabélosnak köszönhetően.

Keresztes Ildikó is a FLABéLOS-szal tartja magát jó formában!

Ildikó saját bevallása szerint “őrült maximalista”, így még sokáig szeretne a színpadon is jól teljesíteni, folyamatosan vállalja el az újabb és újabb szerepeket, fellépéseket és kihívásokat.

Keresztes Ildikó is a FLABéLOS-szal tartja magát jó formában!Színpadon dolgozó emberként kötelességének érzi, hogy foglalkozzon magával, és megnyújtsa azt az időszakot, amit még színpadon tölthet. Ezért azonban tenni kell, ezt ő is tudja. Még akkor is, ha a mozgásra jut a legkevesebb idő. Nagy példaképe Tina Turner, aki 75 évesen is aktívan turnézik és táncol a színpadon. “Elég jó példakép, hogy ne engedjem el magam!”

Ha szeretne többet megtudni a Flabélos alkalmazásáról és jótékony hatásairól, kérjük, látogasson el honlapunkra, ahol májusi akciós ajánlatokkal várjuk. www.mediwel.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top