Sztárok

Lilunak alig jut ideje a pihenésre

Sikeres divatblogger és üzletasszony, népszerű műsorvezető és nem utolsósorban gondoskodó édesanya. Sokan kérdezik Lilutól, hogy tud egyszerre minden fronton tökéletesen helytállni – a megoldás csak szervezés kérdése.
Fotó: Red Lemon
Fotó: Red Lemon

Lilu pár éve indította el társával, Nagy Sanyival sikeres vállalkozását, ahol nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a náluk dolgozók amellett, hogy jól érzik magukat, a maximumon teljesítsenek. “Nálunk az R2-ben demokrácia van, bármit meg tudunk beszélni. A fodrászok fix munkaidőben dolgoznak, de ezen bárkor változtathatnak, ha erről előzetesen egyeztetünk. Nagyon jó mindenkivel a kapcsolatunk, mindig bizalommal fordulnak hozzánk. Ha valamelyik fodrászunk egy különleges alkalomra, például esküvőre készít frizurát, azt is támogatjuk, hogy az esemény helyszínén dolgozzon”  – mondta el a divatbemutatóra készülő Lilu, aki remek kezdeményezésnek tartja a Dolgozz Otthonról Napot, hiszen ugyan nagyon szívesen tölti idejét az üzletben, de rengeteg elfoglaltsága miatt gyakran távolból intézi teendőit.

Két évvel ezelőtt indult útjára az első magyarországi “Dolgozz Otthonról Nap”, amelynek lényege, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson az üzenet: dolgozni nem csak a munkahelyről lehet. Idén május 10-én, a Telenor és a Microsoft jóvoltából jöhet létre a különleges kezdeményezés.

Az akció felhívja a figyelmet arra, hogy az otthonról vagy egyéb alternatív helyszínről történő munkavégzés ugyanolyan hatékony lehet, és számos előnnyel jár. “Sokszor dolgozom én is otthonról, bevackolom magam kényelmes ruhában a kanapéra a laptopommal, és onnan intézem az ügyeket, írom a blogomat. Az is előfordul, hogy útközben dolgozom, ilyenkor rengeteg impulzus ér, könnyebben jönnek a kreatív ötletek. Alkalmanként a férjem is otthonról végzi a munkáját, szerencsére a technika lehetővé teszi, hogy e-maileket, telefonos egyeztetéseket gyakorlatilag bárhonnan el tud intézni az ember” – mesélte munkás mindennapjaikról a Való Világ műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top