Sztárok

VV Attila gyűrűt húz VV Zsófi ujjára

A ValóVilág ötödik szériájának nyertese, VV Attila odáig van az egyik finalistáért, VV Zsófiért.

Új villaszerelem van kibontakozóban! – adta hírül a Bors. A lap információi szerint VV Attila azt tervezi, hogy a vasárnapi finálé után gyűrűt húz VV Zsófi ujjára.

Attila egy karkötővel már meglepte Zsófit

Aki esetleg nem tudná: ő az a lány, aki nem hisz az őskorban. Na, hát van ilyen. A két fiatal egyébként néhány nappal ezelőtt, a villában találkozott először, amikor a szerkesztők egy pár napra beköltöztették a volt lakókat. Zsófi és Attila között már az első pillanattól kezdve megvolt a kölcsönös szimpátia, szinte minden percet együtt töltöttek a luxusbörtönben.

S bár a fiatalok a kamerák előtt nem beszéltek vonzalmukról, Attila a kijövetele után sejtelmes szöveget posztolt a hivatalos Facebook-oldalára: “Ma még nem tudom neki elmondani. De vasárnap éjjel, a finálé után egy gyűrűvel készülök Zsófinak. Azt tervezem, letérdelek elé, és olyan gyűrűt húzok az ujjára, ami a győzteseket köti össze” – írta Attila, aki szombat este részt vett VV Iza és VV Zsófi párbaján, a cuki lánynak pedig egy ajándékkal (egy karkötővel) is készült.

Zsófi egyébként a minap szerzett tudomást arról, hogy repülő kutyák bizony nem léteznek:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top