Sztárok

Végrehajtást kért L.L. Junior ellen anyósa

Biztonságosabbnak érezte L.L. Junior anyósa, ha bírósághoz fordul, ezért kért végrehajtást az énekes lakására – írja a Blikk.

Ahogy arról már beszámoltunk, komoly adósságokkal küzd L.L. Junior, akinek VII. kerületi lakására többen is végrehajtást jegyeztettek be, ezért kellett elárverezni. L.L. Junior anyósa is biztonságosabbnak látta, ha bírósághoz fordul, ezért kért ő is végrehajtást – írja a Blikk. “Úgy láttam jónak, ha hivatalos útra terelem a dolgot. Korábban kölcsönt adtam Juniornak, amit még nem kaptam vissza, de így, hogy a lakást elárverezték, hamarosan megjön majd nekem is az összeg” – mondta L.L. Junior párjának az édesanyja, aki 280 ezer forinttal segítette ki a rappert. “Valójában ez a kettőnk dolga, a lényeg, hogy hamarosan rendezve lesz minden” – folytatta.

“Nagyon sok pénzt elbuktam, pár millió forintot biztosan… Bárcsak ne lett volna, sokkal több pénzem lenne, nagyon sok pénzem, mert nagyon sokat buktam valójában” – árulta el korábban L.L. Junior.

Végrehajtást kért LL. Junior ellen anyósa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top