Sztárok

Kisfiút szülne Tolvai Reni

Bár még nem kérte meg a kezét Kállay-Saunders András, Tolvai Reni biztos benne, hogy megtalálta az igazit.
Fotó: Tolvai Reni Facebook oldal
Fotó: Tolvai Reni Facebook-oldal

Nem igazán engednek betekintést magánéletükbe, a Best magazinnal most mégis kivételt tettek. Tolvai Reni őszintén mesélt Andráshoz fűződő szerelméről. “Nagyon erős szálak szövődtek köztünk és mindenben támogatjuk egymást” – kezdte Reni. Az énekesnő minden szerelmes szám közben kedvesére gondol, ám mint mondja, a rózsaszín felhő már rég eloszlott, pontosan tudják, mik a másik hibái.

Ismerik egymás hibáit

“Mindketten hihetetlenül akaratosak vagyunk, ha valamit elhatározunk, abból nem engedünk. Én mindig azt hiszem, csak nekem lehet igazam, ő pedig azt, hogy csak neki. Nyoma sincs bennünk kompromisszumkészségnek! Bevallom, nem gondoltam volna, hogy együtt tudok lenni egy ilyen emberrel” – mondta a magazinnak őszintén az énekesnő, aki ennek ellenére is közös jövőt tervez az Eurovíziós Dalfesztivál ötödik helyén végzett énekessel.

Még nem volt eljegyzés

“Sokan kérdezték, kaptam-e gyűrűt tőle, a válaszom: egyelőre nem. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Ami biztos: harmonikus a kapcsolatunk, és annak ellenére, hogy még nincs itt az esküvő ideje, abban is egyetértünk, hogy ha egyszer kisbabánk lesz, fiút szeretnénk” – árulta el Reni.

További részletek a pénteken megjelent Best magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top