Sztárok

Ő Cameron Diaz legújabb kiszemeltje – galéria

Visszatört a gyökereihez Cameron Diaz, ismét vad rockert szeret.

Több mint egy évtizeddel azután, hogy szakított Jared Letóval, ismét egy punkot szemelt ki magának Cameron Diaz. Benji Madden, a Good Charlotte 35 éves gitárosa és a 41 éves színésznő még csak kapcsolatuk elején járnak, de ismerőseik szerint nagyon jól érzik magukat egymással.

Benji Madden
Benji Madden

“Még csak néhány hete randiznak, úgyhogy nagyon új a dolog” – mondta el a színésznő egyik barátja a US Weeklynek. A magazin informátora azt is elárulta, hogy a pár Nicole Richie-nek köszönheti a bimbózó románcot. “Nicole úgy gondolta, hogy Cam és Benji nagyon összepasszolnának” – tette hozzá az ismerős. És hogy hogy jön Nicole Richie a képbe? Lionel Richie fogadott lánya Benji sógornője, és exének, Paris Hiltonnak az egykori legjobb barátnője. 

Alex Rodrigueztől történt 2011-es elválása óta a zenész az első komolyabb férfi, aki feltűnik a biszex színésznő oldalán. Bár azóta hírbe hozták Tom Cruise-zal és randizott Jason Segellel is, ebből a románcból sem lett elsöprő szerelem.

Galériánkban megnézheted, eddig kik mellett kereste a boldogságot Cameron Diaz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top