Sztárok

Nagyon megöregedett Johnny Depp – fotók

Csak ötvenéves, de legalább 15-tel többnek néz ki Johnny Depp. Ám szerencsére nem maradandó a rémes külseje.

Nagyon megöregedett Johnny Depp - fotókHa valaki mostanság Bostonban jár, akkor összefuthat egy köpcös, ráncos, ősz hajú, erősen kopaszodó Johnny Deppel. A napi tisztálkodással állítólag hadilábon álló színész ugyanis jelenleg ilyen rémesen néz ki. De szerencsére csak legújabb filmje, a Black Mass kedvéért lett ennyire elmaszkírozva, és nem az élet rágta meg sokak által irigyelt és vágyott fizimiskáját.

Az új külseje viszont annyira megtévesztő, hogy fiatal menyasszonya, Amber Heard sem ismerte fel elsőre, amikor meglátogatta a felvételen. Ám, amikor ráeszmélt, hogy a vele szembejövő nagypapa a szerelme, forró csókot lehelt az ajkaira. Ami kivételesen elég bizarrul nézett ki a tökéletes családi életét szétrobbantó Depp maszkja miatt.

Nagyon megöregedett Johnny Depp - fotók

A színész gyerekeinek anyja, Vanessa Paradis viszont nem a sminkeseknek köszönheti alaposan megrogyott külsejét, hanem a szerelmi bánatnak. Galériánkban megnézhetitek, hogy mennyire megviselte a szakítás a szép színésznőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top