Sztárok

Nyerd meg álmaid nyaralását a Raffaellóval

Marco Polo kedvenc országát nem hiába hívják az Indiai-óceán virágának. Az 1200 szigetből álló köztársaság zöldellő pálmafáktól, dús élővilágtól és hamisítatlan déli jókedvtől gazdag. A szigetek közül mindössze kétszázat népesítenek be őslakosok, a többi a nyaralásra vágyók Mekkája, ahol a tenger, a búvárkodás és a napozás szerelmesei is megtalálják a számításukat. A Raffaello most vissza nem térő lehetőséget, egy tíznapos nyaralást kínál a Maldív-szigetekre, ahol pároddal végre kipihenheted az elmúlt év fáradalmait.

Jól felszerelt szállodák, páratlan kínálattal jelentkező éttermek és sportlétesítmények várják azokat, akik a Maldív-szigeteken töltenék jól megérdemelt nyaralásukat. A kedvező klíma és a lenyűgöző táj kettőse ráadásképp igazi földi Paradicsommá varázsolja az országot. A levegő általában 30 fokos, a sekély, kristálytiszta tenger pedig 27 foknál sosem hidegebb, így gazdag állatvilágával szinte hívogatja a búvárkodás szerelmeseit. Színpompás korallzátonyok, és halrajok övezik a szigeteket, a pálmafákkal tömött tengerpart pedig a legnagyobb festőket is megihletné. A hirtelen érkező, ám gyorsan távozó frissítő záporok gyors felüdülést jelenthetnek a tikkasztó hőségben pihenő nyaralóknak.

Nyerd meg álmaid nyaralását a Raffaellóval

A Maldív-szigetekre már a megérkezés különleges élmény, hiszen a repülőtér egy zátonyon fekszik, ahonnan hidroplánnal bonyolítják le a szállodai transzfereket. A szobák többnyire különálló bungalók, trópusi kerttel, így soha nem tapasztalt luxus várja a pihenőket, de vannak cölöpökre épített vízi villák is, amelyek páratlan látványt nyújtanak a látogatóknak.

Ha pedig szívesen kirándulnál, akkor olyan programok várnak, mint a delfinles, a tengeralattjáró-túra vagy az éjjeli horgászat, de ez az a hely, ahol fényképész ösztöneidet is kiélheted. A hidroplános repülés közben lehet ugyanis a leginspirálóbb fotókat elkészíteni!

Tölts el 10 napot a festői, négycsillagos Sun Island szállodában, a Raffaello jóvoltából. A kókuszpelyhekkel borított, lágy krém közé zárt mandula megédesíti a legtikkasztóbb napokat is. A Raffaello Álomnyár nyereményjátéka hűsítő élményt garantál két vállalkozó kedvű résztvevőnek, a legszerencsésebbek ugyanis felejthetetlen nyaralást tölthetnek el a Maldív-szigeteken. A játék időtartama alatt, azaz május 26. és június 29. között heti három, 50 ezer forintos ékszerutalvány és naponta 5 napozószék is gazdára talál.

További részletek: www.raffaello.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top