Sztárok

Rezes Judit nem akar elszakadni Lehoczky Györgytől

A Szombat Esti Láz győztes párosának hölgy tagja, Rezes Judit lapunknak többek között arról is mesélt, hogy a későbbiek folyamán is szívesen dolgozna együtt Gyurival, majd azt is elárulta, mit szól az őt ért kritikákhoz.

Szombat este véget ért az RTL Klub egyik sikerműsora, a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés: a baráti küzdelem végén Rezes Judit és Lehoczky György párosa győzedelmeskedett. A Jászai Mari-díjas színésznővel az első “táncmentes” napján beszélgettünk többek között arról, hogy milyen érzésekkel a szívében gondol vissza az elmúlt nyolc hétre.

Rezes Judit nem akar elszakadni Lehoczky Györgytől

“Bár még csak rövid idő telt el, valahogy azt érzem, hogy mostanra megszépültek a dolgok. Furcsa, de most még nagyon hiányzik az egész felkészülési folyamat, és a táncpróbák, annyira furcsa, hogy nem kell többet gyakorolnunk” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Rezes Judit.

A színésznő azt mondja: táncpartnerével, Lehoczky Györggyel a későbbiekben is szívesen dolgozna együtt. “Gyurival eddig napi szinten beszéltünk telefonon, a próbák miatt értelemszerűen rengeteget találkoztunk – remélem, hogy ez a jó kapcsolat megmarad kettőnk között. Mindemellett ha esetleg adódnak felkérések, akkor én nagyon szívesen járnék fellépni a produkcióinkkal” – mesélte.

Rezes Judit azt is elmondta velünk, hogy a műsornak köszönhetően egy teljesen új, eddig ismeretlen oldaláról ismerte meg szerelmét, Szabó Győzőt. “Azt eddig is tudtam, hogy kitartó, azt azonban nem gondoltam volna, hogy ilyen mélyen beleássa majd magát ebbe az egészbe. Egyre többet láttatott magából, számomra igazán az utolsó három táncnál derült ki az, hogy sikerült legyőznie azokat a korlátokat, amelyek eddig benne voltak. Örülök neki, hogy ilyen szép, férfias megnyilvánulásokat láttam tőle – nem macsó volt, hanem egy igazi férfi” – mosolygott.

Rezes Judit nem akar elszakadni Lehoczky Györgytől

A színésznő végezetül azon kritikákra is reagált, miszerint – a táncosmúltja végett – sokkal nagyobb esélye volt a győzelemre, mint bármelyik másik amatőrnek. “A középiskolában öt éven keresztül tanultam táncot, majd egy évig balettoztam, utána vettek fel a Színművészetire, ahol musical szakon végeztem, de már korántsem táncoltam annyit, mint előtte. Tizenkét esztendeje nem táncolok – persze a múltamnak köszönhetően biztosan volt némi előnyöm, azonban azt gondolom, hogy ahogy a többiek, úgy mi sem vettük félvállról a felkészülést, és hétről hétre keményen próbáltunk. Szerintem a zsűritagok és a nézők látták rajtunk az igyekezetet, a maximalizmust, azt, hogy mindig megpróbáltuk magasabbra tenni a lécet – ez vitt minket a győzelemig. Nekem tiszta a lelkiismeretem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top