Sztárok

Szexis képek Dér Heniről és Cserpes Lauráról

Június 11-én ismét jön a VIVA TV nagyszabású éves zenei gálája, a VIVA Comet. A felkészülés hajrájában "A Legjobb Női Előadó" kategóriában jelölt énekesnők: Hien, Tóth Gabi, Radics Gigi, Cserpes Laura és Dér Heni kalandparkban és vízi parkban ejtőztek.

Egész pontosan Tóth Gabi és Radics Gigi fociztak, és kalandparkban tették próbára magukat, Hien és Dér Heni szörfözött, Cserpes Laura pedig búvárkodott. Ki gondolná, de Radics Gigi kapus volt az iskolában. “Jól védtem, és csak egyszer történ egy kisebb baleset velem: a fejemet találta el a focilabda, de olyan erővel, hogy majdnem összeestem” – mesélte Gigi, aki a kalandparkot is kipróbálta, pedig kiskora óta tériszonyos. Akárcsak Tóth Gabi, aki egy liftes balesete óta küszködik ezzel. “Egyszer leszakadt egy lift, amelyben utaztam. Akkora trauma volt, hogy azóta még akkor is szédülök, ha az asztalra állok fel, vagy ablakot tisztítok.”

Hiennek nincs ilyen problémája, így ő minden gond nélkül járt a vízen, pontosabban egy hatalmas, átlátszó labdába zárva sétált a vízfelszínen. “Egyáltalán nem volt bennem félelem, másodikos korom óta jól úszom, és nagyon szeretem a vizet. Érdekes volt, hogy a lábam alá nézve csak az átlátszó víztükröt láttam. Bár a végén már alig kaptam levegőt.”

Szexis képek Dér Heniről és Cserpes Lauráról
 
Szexis képek Dér Heniről és Cserpes Lauráról
 

Dér Heni a szörföt választotta, kedvence, a jetski helyett. Na meg a bikinit, ő ugyanis szívesen mutatkozik fürdőruhában.Miért legyek szégyellős? Nyáron mindenki bikiniben van, nem?”

Mi tagadás, jól áll neki, mint ahogyan Cserpes Laurának a búvárruha, ő vízi parkban ezúttal palackkal merült. Hogy a kellemes kikapcsolódás melyiküknek adott extra energiát a felkészüléshez, az majd kiderül június 11-én a VIVA Comet díjátadón, hiszen a lányok fellépnek a Papp László Budapest Sportarénában a gálán.

Szexis képek Dér Heniről és Cserpes Lauráról
Szexis képek Dér Heniről és Cserpes Lauráról

Az Édes Élet szereplőjét egy médiaiskola hallgatói osztották ki. Hogy kiről van szó, a Hír24 oldalán olvashatod el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top