Sztárok

Váratlan meglepetés érte Iszak Esztert – galéria

Csütörtök délután nem mindennapi élmény részesei lehettek azok, akik ellátogattak a budapesti Erzsébet térre: a Milka Crispello csapata különleges programokkal várta az érdeklődőket.

Az eseményen – a civilek mellett – több híresség is tiszteletét tette: Jakabos Zsuzsa, Debreczeni Zita, Szabó Ádám, Vastag Tamás, valamint Iszak Eszter minden jelenlévőt arra buzdítottak, hogy keressék meg azokat a dolgokat az életükben, amelyek feldobják a mindennapjaikat.

A VIVA TV műsorvezetőjével, Iszak Eszterrel a backstage-ben beszélgettünk, közvetlenül azután, hogy egy váratlan szerenádot kapott az X-Faktoros Vastag Tamástól. Eszti nagy mosolygások közepette mesélt a Nők Lapja Cafénak arról, hogy milyen tervei vannak a közeljövőre nézve. “Június 11-én lesz a VIVA Comet, erre már márciustól kezdve készülünk, ez az egyik olyan esemény, amely nagyon közel áll a szívemhez. Ami a nyarat illeti: idén majdnem minden fesztiválon ott leszek, ugyanis forgatni fogunk – örülök, mert így összeköthetem a kellemest a hasznossal” – mesélte Eszti.

Váratlan megleeptés érte Iszak Esztert - galéria

A műsorvezető nemrég tért haza az Egyesült Államokból, ahova vőlegényével, Dobrády Ákossal és néhány jó barátjával utazott – persze szerettük volna megtudni, hogyan telt a pihenés, Eszti azonban nem akart részleteket elárulni a tengerentúli útról. Arra azonban szíves örömest felelt, hogy mit szól a híresztelésekhez, miszerint az ő neve is bent van a Rising Star lehetséges műsorvezetőinek képzeletbeli cilinderében. “Én ezt még nem is hallottam, biztosan azért, mert nem voltam itthon. Azt tudom mondani, hogy nagyon jól érzem magam a jelenlegi munkahelyemen, és addig maradok, amíg lehetőségem van rá – persze nyilván nem innen fogok nyugdíjba menni” – nevetett Eszti, aki – még mielőtt közös fotózkodásba kezdett volna a rajongóival – elárulta, hogy a legnagyobb álma egy utazós műsor vezetése.

Az eseményen készült képeket itt megtekintheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top