Sztárok

Rá sem ismerni Szorcsik H. Vikire

A Jóban Rosszban egykori sztárja, a jelenleg gyermekeit nevelgető Szorcsik H. Viktória káprázatos fotókat tett közzé Facebook-oldalán.

Erőteljes, extrém sminkben fotózták a még mindig piszkosul fiatal, kétgyermekes anyukát. Szorcsik H. Viki rajongóinak is megmutatta a végeredményt, akik lájkokkal és pozitív hozzászólásokkal díjazták a művészi alkotást. “Muszáj megmutatnom nektek ezeket a gyönyörű fotókat! Kedden készítették, de még most is a szavakat nem találó smink hatása alatt vagyok. Azt gondoltam, ilyen kreatív, színes, extrém munka, nem is létezik itthon. Találkoztam a mesterrel, és a kezei csak értem dolgoztak. Csak azért, hogy mind a kettőnk fantasztikusan érezze magát. Hát,ez sikerült! A munkáim során, talán soha nem örültem ennyire annak, hogy ez még csak a kezdet. Alig várom a következő fotózást is, ahol teljesen más oldalamat próbálhatom ki! Köszönöm: FARAGÓ ZSUZSA sminkmesternek , SUU BEAUTY STÚDIÓ egész csapatának!” – írta közösségi oldalán Viki.

A fotókat a Cafeblog/Celebflipper oldalán nézheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top