Sztárok

Megviseli a forgatás Szabó Zsófit és Legerszki Krisztinát – videó

Szabó Zsófi és Legerszki Krisztina a Jóban Rosszban című sorozat keretein belül tapasztalta meg, hogy milyen érzés, ha az ember hűvösre kerül.

A TV2 sorozatának készítői minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy fenntartsák az érdeklődést, ezért Bettyt (Szabó Zsófi) és testvérét, Barbit (Legerszki Kriszta) is hűvösre tették.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Zsófi
az Aktív című műsorban elmesélte, van, hogy tizenöt felvételen keresztül sírnia kell, így az is kihívást jelent, hogy ne fogyjanak el a könnyei. “Nem vagyok jól, de bárkit megkérdeznél, bármelyik kolléganőmet, ez mindenkinek rossz, közben meg valami csodát hozunk létre. Nekem ez életem szerepe!” – magyarázta. A Bettyt alakító színésznőt egyébként finoman szólva sem kímélik a történetírók az utóbbi hónapokban: ha még emlékeztek, nem is olyan rég azt kellett eljátszania, hogy kábítószerfüggő, majd a produkció kedvéért hosszú fürtjeitől is meg kellett válnia – utóbbi szerintem nem is baj, sőt: az új frizurája nagyon ütős lett. Most pedig a börtönjelenetek forgatása alatt szerzett kék-zöld foltokat. Ő azonban még így is jobban járt, mint sorozatbeli tesója, aki kezét törte forgatás közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top